<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Bend za mature

Mi smo bend za mature

 

Bend za mature - Avala Grand bendPosebno mesto u našim lepim uspomenama imaju proslave mature. One označavaju kraj jednog bezbrižnog perioda u našem životu i kraj nezaboravnog druženja u školskim klupama. Kruna đačkih nestašluka i prvih ljubavi, završetak školskih dana i epilog mnogih simpatija su, svakako, maturske večeri. Matursko veče predstavlja proslavu završetka jednog od najuspešnijih delova našeg života i slavlje koje će nam u godinama koje slede održati sećanje na lepa drugarstva, uzvraćene i neuzvraćene ljubavi, doživotna prijateljstva. Po prvi pt se oblače svečane toalete, zakazuju se posete frizerskim salonima danima unapred, deca postaju odrasli ljudi.

 

 

Šta je matura?

 

Kaže se da je matura ispit zrelosti, što je i izvorno značenje reči matura (lat. maturus; zreo). U nekim zemljama se obeležava velika matura, ispit zrelosti posle srednje škole, a kod nas je praksa da se i posle osnovne škole polaže maturski ispit ili mala matura, ispit zrelosti za taj uzrast. Naravno, polaže se i pravi ispit zrelosti posle srednje škole, odnosno, velika matura.

Maturski ispit se sastoji od polaganja nekoliko obaveznih predmeta, a u stručnim školama  se polažu i izborni predmeti. Na kraju ispita se dobija diploma koja je dovoljan razlog za organizovanje maturskih proslava, jer put do diplome nimalo nije lak.

Kod nas je običaj da se maturske proslave organizuju i za malu i za veliku maturu, ali i za godišnjice matura kada se stariji maturanti okupljaju svakih pet ili deset godina i evociraju uspomene na školske dane. Takve proslave, uz dobar bend za mature, postaju nezaobilazan običaj u određenom periodu života.

 

Mala matura

 

Proslava male mature je postala skoro obavezna za osnovnoškolce. Organizuju se prave zabave sa muzikom i posluženjem. Mi smo spremni, kao bend za mature da ispunimo sva nadanja budućih srednjoškolaca u pogledu izbora muzike, te im garantujemo nezaboravnu zabavu.

 

Velika matura

 

Velika matura je oduvek bila pravi ispit zrelosti i označavala je prekretnicu u životu svakoga od nas. Postajali smo ljudi, zrele društvene jedinke, a ujedno smo napuštali dotadašnji način života. Neko je odlazi na fakultet, neko je počinjao da radi, neko se ženio i udavao, neko je jednostavno odlučio da proputuje svetom. Sve se to razlikuje od dotadašnjeg načina života i to treba obeležiti na pravi način, a to je maturska zabava. Mi smo pravi bend za mature, u stanju smo da vas pratimo celu noć i da ispunimo sve vaše muzičke želje.

 

Proslava godišnjice mature

 

Obeležavanje godišnjice mature je lep običaj koji traje decenijama i koji ima veliki značaj u našim životima. Naime, tada ponovo postajemo „mladi“, vraćamo se decenije u nazad i sećamo se samo lepih uspomena, samo lepih trenutaka i tako punimo već potrošene „baterije“. Bend za mature, kao što smo mi, za takve događaje ima repertoar koji pleni pažnju svih prisutnih, to vam garantujemo.

 

Bend za mature koji čuva lepa sećanja

 

 

Svakao je bitno da se na maturskim proslavama svi osećaju srećno, zadovoljno i opušteno, kako bi se samo slavlje pretvorilo u nešto nezaboravno. Mi smo bend za mature koji će svojim programom zadovoljiti kompletan repertoar muzike koje su aktuelne uzrastu i dobu slavljenika. Bend za mature mora umeti da održi atmosferu na visokom nivou a energiju da uskladi sa dobom slavljenika. Velikim osmehom i kvalitetnim interpretacijama ćemo sa sigurnošću animirati mlade i stare slavljenike i omogućiti im da beskrajno uživaju u proslavi a sliku pamte dugi niz godina.

 

 

Avala Grand bend - Uvele ruže

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS