<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Bend za svadbe

 

 

Mi smo bend za svadbe

 

Bend za svadbe - Avala Grand bendSvadba predstavlja najkompleksniju i najzahtevniju proslavu, što zbog dužine trajanja to i zbog samog značaja odnosno broja gostiju. Dan venčanja je trenutak koji pamtimo celog života i ulažemo ogromne napore da sve prođe po planu. Nezaobilazan deo dobre atmosfere je upravo dobar bend za svadbe zadužen za stvaranje veselog okruženja i fenomenalnog provoda.

 

 

 

 

Ono što nas razlikuje od ostalih

 

Dugogodišnje zajedničko nastupanje je preraslo u potpunu sinergiju članova grupe i to se vrlo lako da primetiti. Poznavanje je potpuno i na sceni, odnosno nastupima, delujemo kompaktno i ujedinjeno. U potpunosti uživamo u muzici i na svirku ne gledamo isključivo kao na biznis već je za nas to svakako dobar provod. Umemo da osetimo povratnu reakciju gostiju i na taj način i prilagođavamo svoj repertoar. Ne postoji vremensko ograničenje niti posebni dodatni troškovi. Mi ćemo se potruditi da vam donosimo zabavu dokle god to i vama prija. Mi smo bend za svadbe koji je kvalitetom izgradio ime i ponosni smo da su na ljudi koje smo uveseljavali na porslavama naša najbolja reklama.

 

Odlično se snalazimo i pod šatrom

 

Samo oni muzičari koji su svirali veselja pod šatrom znaju koliko je važno da čovek bude pravi profesionalac kako bi zadovoljio zahteve gostiju. Sve je češći slučaj proslave svadbe u restoranima gde je satnica precizirana a repertoar unapred dogovoren. Šatra je posve nešto drugo i ne čudi činjenica  da mnogi odbijaju takve poslove. Mi smo kroz dugo iskustvo "ispekli" zanat i sa zadovoljstvom učestvujemo u veseljima ovog tipa zato što znamo da imamo snage i kapaciteta da odgovorimo zahtevima domaćina i gostiju.

 

Avala Grand bend - naš repertoar

 

Svojim repertoarom možemo da zadovoljimo sve želje Vaših gostiju. Nekoliko hiljada pesama koje „držimo u glavi“: starogradske pesme za sva vremena, rock pesme, lagane ili brze pesme, noviji hitovi, i sve to uklopljeno u jednu celinu, nižu se jedna za drugom. Tačno znamo pesme uz koje će Vaš prvi ples i izlazak torte ostati zapamćeni do kraja života.

 

 

 

Avala Grand bend - Od boga si stvorena

 

 

 

 

 

Uštimovani instrumenti i vrhunska oprema

 

Posedujemo kvalitetnu i najsavremeniju opremu kao što je DYNACORD, EW i RCF kao i ozvučenje sa kojim ćete nas čuti isto ispred zvučnika i u dnu sale na udaljenosti do 30 metara. Mikseta, bežični mikrofoni, postavljanje ozvučenja u skladu sa oblikom sale, gde postaviti svetlosne efekte i dim mašine, su bitne stvari na koje bend za svadbe mora da obrati pažnju, a mi svakako obraćamo pažnju na sve ove detalje.

 

 

Vaše je samo da se opustite i uživate, a za atmosferu smo zaduženi mi – Avala Grand bend!

 

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS