<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Bend za veselja

Mi smo bend za veselja

 

Bend za veselja - Avala Grand bendKarakteristika našeg naroda, na koju treba da budemo ponosni, je da nam ne treba mnogo povoda  i razloga da organizujemo veselje i ugostimo naše najmilije. Bilo da je razlog za okupljanje veridba, venčanje, rođenje deteta, krštenje, rođendani, proslava male i velike mature, godišnjica mature ili neki drugi sličan povod, neće manjkati muzike, jela i pića će biti u izobilju, a samim tim dobro raspoloženje neće izostati. Kao bend za veselja svih vrsta, nudimo vam uslugu muzičke podrške i garantujemo vam dobar štimung a slavlje dugo upamćeno. Ponosimo se na raznolikost žanrova i bogatstvo repertoara koji će sigurno ispuniti vaše želje. Umemo da pozitivnu energiju usmerimo na goste kada je najpotrebnije i da, u zavisnosti od trenutka, diktiramo atmosferu na vašem slavlju.

 

Veridba

 

Veridba, kao narodni običaj, zadržao se u našem narodu od pamtiveka i ne treba ga zaboraviti. To nije nikakva ni zakonska ni običajna obaveza, ali je lep povod za okupljanje i veselje. Veridba je prilika da se upoznaju porodice, dogovore detalji venčanja i svadbenog veselja. U današnje vreme i veridba može biti masovno okupljanje porodice i prijatelja, pa eto razloga da pozovete dobar bend za veselja i načinite prvi veliki korak u zajedničkom životu.

 

Venčanje

 

Venčanje i svadbeno veselje je centralni događaj u životima mnogih od nas i uvek se trudimo da  organizacija bude na najvećem mogućem nivou.Venčanje i svadba je zvanični početak zajedničkog života i sve mora da  bude savršeno i za nas i naše goste. Od izbora restorana, keteringa, dekoracije, do izbora muzike, sve je „najvažnije“. Dobar bend za veselja je, ipak, najvažniji, jer će oni napraviti atmosferu koja će se pamtiti i prepričavati dugo vremena.

 

Rođenje deteta

 

Rođenje deteta prestavlja nešto novo u našem zajedničkom životu. Novi život je,svakako, najveći razlog za slavlje. Prinova u porodici se dočekuje svečano i raskošno, ne žali se ni na čemu. U poslednje vreme postao je običaj da se prave velike žurke tim povodom, i to na ekskluzivnim mestima. Za takav događaj potreban je i vrhunski bend za veslja, koji će vašu prinovu mnogima učiniti nezaboravnim.

 

Krštenje deteta

 

Krštenje deteta je veliki događaj za svakog roditelja i oni i porodica će sve učiniti da se to obavi na pravi način. Običaj u našem narodu je da se dete krsti još dok je beba, dok ne napuni godinu dana. Danas se vrlo često to odlaže za neko kasnije vreme i to crkva toleriše, jer je materijalna situacija većine roditelja vrlo teška. Ali, kada se roditelji pripreme za taj veliki dan, za ulazak u veliki svet Hrišćanstva, ne žale ni truda, ni para. Sve se organizuje na visokom nivou, tako da i muzika, odnosno bend za veselja mora biti na vrhunskom nivou.

 

Avala Grand bend za veselja koji podiže na noge

 

 

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski bend za veselja. Avala Grand bend je takav bend. Trudimo se da osmehom i šarmom animiramo i najtvrdokornije a energijom i humorom podignemo na noge i one koji igraju vrlo retko ili nikada. Bend za veselja mora aktivno da učestvuje  u proslavi. Samo na taj način ljudi će prepoznati ono što muzika sa sobom nosi i uspeti da se opuste. Tehničke mogućnosti nam dozvoljavaju da ne budemo statični i da budemo na mestu gde je slavlj u punom jeku a atmosfera uzavrela.

 

 

 

Avala Grand bend uživo

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS