<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Članovi benda

Avala Grand i Bucka - Bend za svadbe

 

Stalna postavka - Članovi

 

Nešić Srđan,  - Menadžer - klavijature, harmonika  i gitara

Svestran umetnik koji podjednako dobro barata sa klavijaturama, harmonikom i gitarom.

Odrastao u muzičkoj porodici i veliki zaljubljenik i entuzijasta u note. Vođa benda

koji je preuzeo kao porodično nasleđe od oca i predstavlja čvrstu ruku koji drži stvari

pod kontrolom za vreme nastupa. Svojim naporima u vođenju, ovaj bend za svadbe se pozicionira u vrhu današnjih muzičkih grupa i postaje jedan od najtraženijih  bendova za svaku  priliku. Stabilan i porodičan čovek kome je kvalitet u radu prioritet i potpuna posvećenost poslu moto.

 

Aleksandar Krezović - Boske, - Pevač

Od malih nogu postaje laureat mnogih pevačkih takmičenja i siguran da će mu muzika

nedvosmisleno biti životni poziv. Dugogodišnji je pevač u crvkenom horu a svoj talenat

neprestano usavršava i glas školuje. U bendu zadužen za Osmeh i širenje pozitivne energije.

Njegov vokal nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svoje prve profesionalne koraku u pevačkoj

karijeri počinje u Avala Grandu - Bend za svadbe i biva prepoznat kao "karika koja nedostaje" 

i postaje stalni član. Poznat po ogromnom repertoaru pesama i raznolikosti žandrova u kojima 

se pronalazi.

 

Slađana Đorđević - Bucka, Pevačica
Muzikom je počela da se bavi još kao dete u nižoj muzičkoj školi na odseku flaute a njena profesionalna pevačka karijera počela je davne 1999. godine od kada redovno nastupa u mnogim klubovima širom Srbije. Završila je srednju muzičku skolu Josip Slavenski na odsecima: flaute i solo pevanja, a 2015. godine je diplomirala na FMU u Beogradu i stekla master diplomu etnomuzikologa. U toku svog muzičkog školovanja pokazala je izuzetne vokalne kvalitete u muzičkim takmičenjima 3-K-Dur (3.kanal RTS-a) i Idol (BK-Tv) na kojima je učestvovala u polufinalnim emisijama, ali je najveći medijski plasman ostvarila na takmičenju Zvezde Granda u kojima je došla do finala. Za produkcijsku kuću Grand snimila je kantautorsku numeru „Kazni me“, svoj prvi CD izdala je za K::CN produkciju, a zatim je usledila i pesma „Druže moj“ izdata u produkciji City-record`s.

 

Saradnju sa AVALA GRAND bendom počela je pre deset-ak godina i upravo zbog toga se njihov spoj oseća u pozitivnoj energiji koju šire na svakom zajedničkom nastupu, koji se prepričava i dugo pamti.

 

Miloš Nešić,. - Harmonikaš

Muzičar od malih nogu i član benda od samog početka. To što mu je menadžer brat u njegovom

slučaju ne predstavlja nikakvu protekciju već naprotiv želju za usavršavanjem i napredovanjem.

osvajač prestižnog zvanja Prva harmonika Srbije 1998. godine i od tada muzika predstavlja

njegovu jedinu okupaciju i strast. Naš bend za svadbe ne bi bio potpun bez njegovih virtuoznih

bravura i pozitivnog stava koji pumpa posebnu energiju ostatku grupe. Vešt sa udaraljkama i perkusijama, pa u numerama gde se harmonika ne zahteva, štimung daje na orginalan i zabavan način.

 

Zoran Dimitrijević,  - Bubnjevi

Izuzetan muzičar, posvećen i pouzdan. Naš bend za svadbe ga je prepoznao kao "kamen temeljac" naše grupe i član je benda od samog formiranja. Vrlo iskusan muzičar koji je sarađivao sa skoro svim vodećim imenima muzičke scene u Srbiji. Jedan od važnijih karika u bendu. Neumoran u radu i uvek spreman da da sve od sebe kako bi nastup bio što kompletniji a gosti zadovoljniji.

 

Nedeljko Mihailović,  - Harmonika i klavijature

Poznat po svom ogromnom repertoaru koji nastaje kao plod svakodnevnih vežbi i rada. Istančan sluh i  osećaj za ritam mu omogućuju da vrlo brzo savlada i usvaji nove pesme.U okviru benda se često kladimo, kada iskopamo neku staru i zaboravljenu pesmu, da je neće znati i skoro uvek izgubimo.  Talenat i znanje koje poseduje je dokazano i kroz brojne privatne časove koje drži mladim muzičarima. Naš bend za svadbe definitivno ne bi bio isti, a reperoar za nijansu manji ;), bez njegovog doprinosa. Stalni član benda već duže vreme.

 

Ivica Nešić,  - Klavijature

Jedan od osnivača benda i svojim nesebičnim zalaganjem velikim delom zaslužan za sadašnji izgled  Avale Granda. veliki perfekcionista i u stalnoj težnji da svaki ton bude na svom mestu. Neumoran u  vežbanju i sa konstantnom energijom na živim svirkama. Pravi maratonac kada je nastup u pitanju. Evidentan talenat i uporan i strpljiv rad su ga ubrojili među vrhunske muzičare na ovim prostorima. Veliki profesionalac iza koga stoje sati studijskog rada, nastupi na televizijama i učešća na koncertima. Najviše pažnje posvećuje tačnoj inerpretaciji i zadržavanjem orginalnosti svakog aranžmana.

 

Bend za svadbe - Proširena postavka

 

 Po potrebi se stalna postavka dopunjuje saksofonom, violinom ili klarinetom ... Na našim svirkama uobičajeno je imamo dve pevačice i dva pevača. Ponosni smo na našu uspešnu saradnju sa vodećim imenima muzičke scene Srbije i sa takvom reputacijom, u stanju smo da Vam omogućimo saradnju sa skoro svim zvezdama koje bi po želji bile pridodate našem bendu na Vašoj proslavi.

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS