<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Muzika za žurke

Muzika za žurke

 

 

Muzika za zurke - Avala Grand bendRazloga za slavlje u našem narodu nikada nije manjkalo ali postoje i trenuci kada se treba proveseliti i bez nekog velikog povoda. Probrano društvo, dobra muzika, poneka čašica više i veselje može da počne. Da bi vam organizacija žurke sa sigurnošću protekla onako kako ste planirali a gosti bili zadovoljni i veseli, neophodno je da angažujete profesionalce kada je u pitanju muzička pratnja. Muzika je ta koja može da razgali atmosferu i da od prosečnog napravi fenomenalan provod ali i da spusti raspoloženje i uguši proslavu.

 

Od davnina, čovek je težio da se što više zabavlja, da posle teške i naporne borbe za opstanak zaboravi na probleme i opusti se. Nekada su to bile lude pijanke po zadimljenim krčmama, nekada balovi na dvorovma velikaša i kraljeva, posleratne igranke a danas žurke raznoraznih povoda ali i neobaveznih dešavanja. Zajednički imenitelj za sve te zabave je dobra muzika za žurke. Ciljevi su su uvek bili isti: dobar provod, osvajanje nečijeg srca ili promovisanje raznih sloboda. Nekada se za balove, igranke i slična dešavanja pripremalo mesecima, a izbor garderobe, frizure i strategije za osvajanje nečijeg srca bili su rituali koji su zaokupljali mlade željne zabave. Da biste osvojili nečije srce morali ste, ne samo da lepo izgledate, nego i da recitujete ljubavne pesme, da činite dobra dela i herojske podvige, ali i da znate da plešete nekoliko vrsta plesova. To ništa nije bilo moguće bez dobre muzičke pratnje koja je oduvek davala ton neobaveznih druženja. Muzika za žurke je oduvek bila pokretač neobuzdane energije na takvim zabavama. Ako ste danas uzbuđeni kad se pripremate za neku žurku, onda ste stvarno neka davno izgubljena duša kojoj je još uvek stalo do nekih osećanja, a ne samo do ludog provoda bez emocija. Budite sigurni da ste u prednosti nad većinom, jer većina na žurkama samo „ubija“ vreme. A neobavezne zabave, poput žurki, jesu pravo mesto da se pokrenu osećanja, da energija koju ima mladost bude usmerena ka pravim ciljevima. Tome najviše doprinosi muzika za žurke, bez dobre muzike nema ni dobrog raspoloženja.

 

Ako vaša želja da budete primećeni počne da bledi i dođe dan kada se uželite provoda bez skupih krpica i utegnutih grudi, sa neobaveznim frizurama i običnom šminkom, onda nije sve propalo, ima nade za vas. Neobavezne žurke, kakve su nekada bile, mesta su gde se ponovo rađa ljubav, gde počinje bolji pogled na život, gde se nada u bolji svet širi na sve četiri strane. Što pre shvatite da biti drugačiji, u pozitivnom kontekstu, znači biti bolji od drugih i što je više takvih kao vi, ima nade za ovo društvo i ovaj svet. Mladost je pokretač mnogih dobrih stvari, na žurkama mladost dolazi do punog izražaja a muzika za žurke puni baterije toj mladosti.

 

Pravi bend za žurke

 

Avala Grand je muzika za žurke koja garantovano dovodi masu do usijanja. Ume da prati tok žurke, uspori kad treba ali i da ispriča poneki vic ili izvede mini predstavu kada se strasti stišavaju. Širok repertoar nas čini pogodnim za sve vrste žurki, a uz to posedujemo kompletnu prateću opremu u vidu svetlosnih efekata, dim mašina i ozvučenja te smo potpuno nezavisni od prostora u kome nastupamo. Učinite svoju žurku nezaboravnim događajem angažujući muziku za žurke Avala Grand bend.

 

 

 

Avala Grand bend & Vesna Zmijanac - Jorgovani (uživo)

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS