<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

BLOG

4 saveta za idealnu atmosferu na svadbi

Pronašli ste ljubav svog života i odlučili da stanete na ’ludi kamen’. Svadba je, normalno, sledeći korak i nešto što se podrazumeva. Dugo se planira, jer svako želi da taj dogadjaj bude savršeno organizovan i da svaki detalj bude pod kontrolom.

 

Venčanica je odabrana, odelo za mladoženju takodje. Prostor, gde će veselje biti organizovano, je rezervisano. Sve su to stvari pri čijem izboru mora da se vodi dosta računa, ali ipak postoji jedna koja je u najvećem broju slučajeva pesudna kada se sumiraju utisci posle slavlja. To je izbor benda za svadbe. Sigurno da zelite da vasi gosti dugo prepričavaju i pamte kako su se fantasticno proveli na vašoj svadbi. Da bi se to i desilo, atmosfera mora biti savrsena. A ton atmosferi i oni koji presudno utiču na nju su oni koji su zaduzeni za muziku i za to da se gosti izvedu na podijum za igru. Zato se upravo izbor benda za svadbe ispostavi kao ključna odluka. Iz tog razloga treba biti posebno pažljiv i obazriv kada se odlučuje ko će na tako vazan dan za vas biti zaduzen za dobro raspoloženje.

 

Mi vam dajemo 4 saveta koji će vam pomoći da donesete odluku zbog koje kasnije nećete zažaliti i uz pomoć kojih ćete izabrati pravi bend za vaše slavlje.

 

Ne kasniti sa izborom benda za svadbu

 

Dogadjaj kao što je organizacija svadbe sa sobom nosi ’milion malih poslova’ i odluka koje morate doneti. Greska koja ne sme da vam se desi je da izbor benda ostavite za zadnji čas. To će dovesti do toga da vam izbor neće biti veliki, pa će možda ta odluka biti iznudjena. Mnogi kvalitetni bendovi su zauzeti i po nekoliko meseci unapred, pa zato i vi morate reagoati na vreme. Iz prostog razloga jer će izbor bendova tada biti veći i sigurno ćete naći bas onaj koji vama odgovara.

 

Saslušajte predloge, ali odluku donesite vi

 

Na vreme ste krenuli u potragu za bendom za svadbu, i imate veliki izbor najrazličitijih bendova. Koji odabrati? Na ovo pitanje morate odgovoriti vi i samo vi. Svako koga pitate će sigurno imati svoj predlog, ali kod ovakvih stvari nikako nećete moći da ispunite želju svakome. Iz prostog razloga što su ukusi različiti. A na kraju krajeva, to je vaš najvažniji dan u životu, i zato treba da sve učinite da se vi savršeno osećate. Zato poslušajte sebe, a vaše dobro raspoloženje će sigurno ’zaraziti’ i sve vaše goste.

 

Cena sa bendom se dogovara unapred i potpisuje se ugovor

 

Iako se sigurno mnogima čini da ovo nije prioritet, i da se cena moze dogovoriti i usmeno, varate se. Ne treba ništa prepuštti slučaju, a nijedan ozbiljan bend za svadbe vam neće oko toga praviti problem. Čak šta više mnogi bendovi već imaju spremne ugovore i bez njih neće da rade, sto ide u prilog njihove ozbiljnosti.

 

Sa bendom unapred dogovorite repertoar

 

Bitna je razlika izmedju bendova koji sviraju programsku muziku i onih bendova koji rade na naručivanje pesama. U drugom slučaju gosti sami odredjuju repertoar i muzički tok svadbe, a zbog velikog broja gostiju to često moze otići u drugu krajnost i moze nastati haos. Neće se znati ko kad naručuje pesme, a može se ispostaviti da su neki gosti važniji od nekih drugih. I sto je najvaznije vi nećete imati kontrolu nad repertoatom i pesmama, a vi ste ipak tu najbitniji.

 

Poslušjte naše savete i uživajte u vašem magičnom danu.

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS