<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

BLOG

Venčanje na otvorenom - bend za svadbe koji svira i pod vedrim nebom

 

Venčanje na otvorenom - bend za svadbeRešili ste da se venčate i počinjete pripreme. Sve ste organizovali, pronašli odgovarajući bend, ali nemate adekvatan prostor da to sve „upakujete“. 

Jedna od mogućnosti je venčanje i svadba na otvorenom, odnosno pod vedrim nebom, takozvano „američko venčanje“. Ta varijanta zaista može biti nezaboravna u svakom pogledu, možete da ga pamtite po lepom vremenu, veselim gostima, neobičnom enterijeru, dobrom bendu za svadbe, ali i po kiši, blatu i nevremenu. 

Zato morate da predvidite sve, svaku sitnicu, svaku mogućnost da bi svadba na otvorenom ostala u najlepšem sećanju i vama i vašim gostima. Iako ste sigurni da će vreme biti lepo, morate imati i rezervnu varijantu, odnosno neki zatvoreni prostor gde se može sve nastaviti u slučaju neke nepredviđene situacije. Ukoliko imate veliko i lepo dvorište i rešili ste da ga iskoristite, onda „plan B“ može biti kuća, ali i šator. I to možete organizovati sa porodicom i prijateljima. Ako ste, pak, odlučili da se venčate u prirodi, na obali reke ili jezera, pored nekog vodopada, na livadi ili proplanku, onda svakako morate da se obratite profesionalcima koji za te prilike imaju sve, od šatora i enterijera do keteringa i dekoracije. A bend za svadbe mora biti vrhunski profesionalan da odradi svadbu na otvorenom.  

 

Planiranje i organizovanje venčanja

 

Morate obezbediti izvor električne energije za pripremu i hlađenje hrane i pića, prostor za pripremu i služenje hrane, dovoljne količine vode, toalete srazmerno broju gostiju pa čak i prostor za presvlačenje i odmor, bend za svadbe mora imati svoj prostor gde će svirati i odmarati. Vodite računa kako se gosti osećaju, napravite dovoljno hladovine ako je topao dan, služite dovoljne količine osvežavajućih pića da gosti ne dehidriraju usled dejstva sunca i alkohola, prilagodite hranu postojećim  uslovima, nabavite mreže protiv insekata. Ukoliko je vaša svadba pod vedrim nebom na nekoj javnoj površini, kontaktirajte nadležne organe radi potrebnih dozvola i priključaka. 

 

Ne dozvolite da vas bilo šta iznenadi

 

I, svadba iz snova može da počne. Muzika počinje, bend za svadbe svira lagani uvod, ali nešto se dešava. Gosti udaljeni od prostora za bend ništa ne čuju i s pravom negoduju. Muziciranje u zatvorenom prostoru nije isto što i svirka na otvorenom prostoru. Ogromna je razlika i zato moraju postojati tehnički uslovi, odnosno odgovarajuća oprema. Prilikom ugovaranja benda za svadbu morate da se uverite da muzičari mogu da ispune vaše zahteve vezano za svirku na otvorenom, odnosno da imaju potrebnu opremu. 

 

Bend za svadbe koji svira i na otvorenom

 

Bend za svadbe - venčanje na otvorenom

Grupa vrhunskih muzičara i profesionalaca koja je svirala u svim mogućim uslovima, osim, možda, pod vodom je, svakako, Avala Grand bend koji garantuje fenomenalnu zabavu i na otvorenom prostoru jer imaju iskustvo, najbolje instrumente, opremu od koje zastaje dah, ozvučenje koje isto zvuči i kod bine i „u zadnjim redovima“, a dekoracija i rasveta, posebno u noćnim uslovima na otvorenom ostaviće na vas utisak kao da ste u nekom stranom show programu. To će svakako doprineti da vaše venčanje pod vedrim nebom bude nezaboravan događaj za vas i vaše goste.  

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS