<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

O BENDU

Bend za svadbe - Avala grand

Avala Grand, bend o kome se priča i prepričava

 

Bend za svadbe - Priča o nama

 

Bend Avala Grand je u današnjoj formi nastao kao porodično nasleđe još početkom '80. godina i za svo ovo vreme se biznis uspešno održavao u okvirima porodice. Ponosni smo na činjenicu da je današnja postava uglavnom ista poslednjih 15  godina i da kao takva postaje osnova dobrog prijateljstva i saradnje između članova. 

Posle dugog niza uspešnih nastupa i godina iza nas, možemo se pohvaliti  savršenim  skladom i uigranom energijom koji proizilaze iz kontinuiranog rada. Kao osnovnu delatnost izdvajamo da smo mi bend za svadbe. Na svakom nastupu pravimo atmosferu za pamćenje 

a trudimo se da svaki gost oseti kvalitet i našu pozitivnu energiju.

 

Bend za svadbe - Vrhunska profesionalna oprema

 

Dičimo se profesionalizmom i kvalitetom opreme koju posedujemo. Kažu da alat ne čini majstora  ali i bez  vrhunske opreme naš rad ne bi bio kompletan, tako da je zanavljanje i nabavka najsavremenijih instrumenata kod nas imperativ. Godinama rada smo stekli i zavidno

znanje u organizaciji akustike u prostorijama te svakoj sali prilazimo pažljivo i deteljno razrađujemo plan ozvučenja. taj naš kvalitet je prepoznat od strane mnogih  muzičara sa ovih prostora a mi nesebično izlazimo u susret kolegama i uslužno dajemo  savete i ustupamo opremu.

 

Bend za svadbe - Potvrda kvaliteta

 

Da se naš kvalitet ne ogleda samo kao mrtvo slovo na papiru dokazuje i nagradna za najbolji Svadbarski Bend na takmičenju 2008. godine održanom u Nišu. Česti smo gosti na nastupima popularnih zvezda i rado se odazivamo na pozive za učešće na raznim humanitarnim koncertima. Izdvajamo Novogodišnji program na Pink televiziji 2008. godine gde smo bili pratnja Ceci i nastup na dočeku Srpske Nove Godine u kragujevcu 2003. godine. Uz to,  često smo u programima Grand televizije a za TV BN smo izdali autorski CD.

 

 

Bend za svadbe - Avala grand

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS