<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Oldtimers

Bend za svadbu Avala Grand Vam nudi

 

Iznajmljivanje luksuznih oldtajmera za vožnju mladenaca

 

 

Kako bi našu ponudu upotpunili a vaše venčanje učinili nezaboravnim, bend Avala Grand je svojim klijentima ponudio uslugu prevoza mladenaca prelepim oldtajmerima na dan slavlja. Ispunite sve svoje fantazije o idealnom venčanju i dodajte mu dozu istinske čarolije angažovanjem atraktivnih automobila za prevoz mladenaca. Vratite se bar na tren u vreme kada je romantika imala dublji smisao a ljubav slavljena na svakom koraku. Neka sve za trenutak zastane dok se vi provozate. Najromantičniji dan za buduću mladu predstavlja upravo dan kada će joj se svi diviti i kada će svojom lepotom zaseniti prisutne. Ima li boljeg načina ostaviti utisak od vožnje u luksuznim limuzinama iz prošlog veka. Ima li lepšeg načina da od svakog detalja tog posebnog dana napravite uspomene koje će živeti zauvek.

Iznajmljivanjem oldtajmera u svrhu vašeg prevoza na dan svadbe obezbeđujete sebi dragocene uspomene koje će trajati večno i kojih ćete se rado sećati. Fotografije u limuzinama će vam pružiti trenutke istinskog zadovoljstva i nanovo vas uvek vraćati na vaš najradosniji dan.

 

Usluge iznajmljivanja

 

U ponudi su trenutno dva modela luksuznih oldajmera, opremljenih i prilagođenih da vam pruže svaki mogući užitak u vožnji na dan venčanja.

 

Ford A iz 1928. godine

 

bend za svadbu

Cena iznajmljivanja 

                     2h vožnje – 240€

                     3h vožnje – 300 €

                      Svaki naredni sat +50€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opel olimpya iz 1952. godine

 

bend za svadbuCena iznajmljivanja

                             1h vožnje - 130€

                              2 h vožnje – 170€

                              Svaki naredni sat +50€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priuštiti sebi nezaboravna sećanja koja će vas večno pratiti i kojima ćete se rado vraćati. Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate preko Kontakt forme sajta.

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS