<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Orkestar za Novogodišnju noć

Orkestar za Novogodišnju noć

 

Orkestar za novogodisnju noc - Avala Grand bendProslava dočeka Nove Godine je oduvek i u svim narodima bila razlog za slavlje i uzbuđenje. Sam čin ispraćaja stare i dočeka Nove Godine je simboličan događaj gde slavimo sve ono lepo što nam se dešavalo i razmenjujemo želje sa onim čemu se nadamo u narednoj godini. Sama novogodišnja noć je veliki povod da se organizujemo, sredimo i ponesemo dobro raspoloženje na proslavu. To je jedina noć gde svi ljudi uživaju, slave i šire dobre vibracije pa takva atmosfera ponese i one kojima manjka energije.

 

 

 

Proslava Nove Godine

 

U raznim periodima našeg života različito smo se odnosili prema novogodišnjoj noći i različito smo je dočekivali. Detinjstvo je,zasigurno, najlepše i najbezbrižnije doba u čovekovom životu. Sećamo se novogodišnjih noći i proslava sa rođacima, tečama i strinama, očekivanja da Deda Mraz ispod jelke ostavi baš ono što smo poželeli i što kasnijeg odlaska u krevet. Vera u Deda Mraza nestala je u trenutku kada smo „slučajno“ otkrili da novogodišnje poklone ispod jelke ostavljaju mama i tata, a ne bradati čika sa Severnog pola.

 

Kada smo prestali da verujemo u Deda Mraza i kada smo prestali da mu pišemo svoje želje usledio je tinejdžerski period kada se Nova Godina slavila sa drugarima iz škole, kada su se „krpice“ pripremale nedeljama, ako ne i mesecima pre praznika, kada smo džeparce trošili na poklone i rezervacije mesta u kojekakvim salama za masovno slavlje ili kafićima i klubovima. To je, u principu, bio veliki trošak za mame i tate, a nikakav učinak.

 

Onda je naišla faza kada nas Nova Godina nije interesovala, jer smo bili bez para, pa smo sa drugarima koji isto misle presedeli noć uz TV program očajnog sadržaja i kvaliteta, eventualno, razmenjujući poljupce sa svojom prvom ljubavi.

 

Odlaskom na visoke škole, razišli smo se na sve četiri strane, promenili iz korena način života i shvatanje sveta. Prilika za okupljanje bilo je malo, ali za Novu Godinu bilo je obavezno. Razmenjivali smo filozofske stavove o životu, želeli mir u svetu i ukrali poneki poljubac starim simpatijama. Nova Godina i nije bila tako bitna.

 

A onda smo postali ozbiljni, vredni, radni i zabrinuti za sve što se oko nas dešava. Shvatili smo da sreću čine male stvari, da život nije baš onakav kako smo ga zamišljali, pa nam je povremeno bio potreban ventil da se izduvamo. Najpogodniji za to su praznici sa masovnim okupljanjima, Nova Godina svakako. Sada se novogodišnja noć provodi na trgovima, po restoranima, kafićima i klubovima i ne može se zamisliti bez dobre žive muzike, a muzika uz malo alkohola donosi dobre vibracije, koje prenosimo iz stare u Novu Godinu nadajući se najboljem.

 

Dočekajte Novu Godinu uz Avala Grand bend za novogodišnju noć

 

Avala Grand je orkestar za novogodišnju noć koji je vrlo iskusan u ovakvoj vrsti organizovanja slavlja. Imali smo prilike da uveseljavamo veliki broj građana na trgovima koje su organizovale lokalne samouprave za svoje građane, ukazana nam je čast da učestvujemo u televizijskim programima najvećih domaćih televizijskih produkcija ali su nam bliske i žurke privatnog karaktera gde veselje održava u restoranima i klubovima za određen krug ljudi. U svim slučajevima, Avala Grand orkestar za novogodišnju noć, je uspeo da svojom energijom i muzikom održi atmosferu na visokom nivou i učini da novogodišnja noć ostane u pamćenju dugo vremena, a početak Nove Godine bude pu veselja i sreće.

Kažu da će nam cela naredna godina proteći onako kako je dočekamo, zato ne rizikujte već se potrudite da vam Avala Grand bend za novogodišnju noć uveliča slavlje i sa sigurnošću obezbedi sreću i radost tokom cele naredne godine.

 

 

 

 

Avala Grand bend - Uvele ruže (Grand Show)

 

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS