<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

Orkestar za proslavu punoletstva

Mi smo orkestar za proslavu punoletstva

 

Orkestar za proslavu punoletstva - Avala Grand bendRodimo se i počinjemo da upoznajemo svet. Godine se nižu, odrastamo, učimo da puzimo, hodamo, pričamo, krećemo u vrtić, družimo se, polazimo u školu......, i tako dan za danom postajemo sve zreliji i savesniji. Jedna od vrlo čestih težnji u tom bezbrižnom dobu detinjstva je da što pre odrastemo. Nekako se to ispuni a da niste ni svesni da je proslo osamnaest godina. To su već godine kada postajemo zreli i ozbiljni građani koji sami odgovaraju za svoje postupke. Ali su isto tako i godine kada je najbitnije da priredimo dobar žur za svoje bližnje i sebe, i da se dobro proveselimo, jer povod je veliki.

 

Približio se dan kada na tortu dolazi značajnih osamnaest svećica. I onda kreće organizacija, kako dekorisati tortu, koje slaniše poslužiti, koliko pića pribaviti, kako ukrasiti prostor, kako se obući, i naravno koju muziku unajmniti. Pre nego što gosti dođu mozda i jeste najbitnije da li su frizura, haljina, odelo, cipele cakum-pakum, ali kada se gosti okupe najbitniji zadatak kreće- dobar orkestar za proslavu punoletstva koji je garant nezaboravne žurke.

 

Veselje uz muzku uživo

 

Danas nije retkost da se punoletstva slave u restoranima sa velikim brojem gostiju, gde ne izostavljate nikog. Tu su drugari, porodica, rodbina, komšije i jako je bitno unajmiti orkestar za proslavu punoletstva koji će pogoditi ukuse većine vaših gostiju. Na ovakvim skupovima često ima dosta mladih, koji se vesele uz rock, pop, zabavno, narodno, moderno i malo starije. Zato je bitno da Vaš bend svira raznovrsnu muziku. Isto tako, ne smeju se zanemariti roditelji, bake i deke i malo zrelija rodbina koja bi mozda volela da čuje „narodnjačkije“ zvuke i da odigra po koje kolo. Kada krenu prvi taktovi bitno je da atmosfera napreduje, da bude sve veselije i da se igra do kasno u noć. Lepo je slavlje obeležiti rođendanskim pesmama koje su vesele i imaju posebnu čar, jer se ipak tada slavi divan dan.

 

Prilagodljiv repertoar za svačiji ukus

 

Ako ste odlučili da imate pravu zabavu Avala Grand bend je bez greške bend za Vas. Tim koji je uvežban, koji ima iskustva i predan je poslu garant je žurke za koju će se daleko čuti i koja će biti nezaboravna. Vokalna umeća pevača, instrumentalna umeća svirača, upotpuniće svaki sekund Vaše zabave, a vreme će proleteti uz neprekidnu igru. Obilujemo bogatim repertoarom različitih  žanrova, pa nema sumnje da će ukus većine gostiju biti zadovoljen.

 

Mi smo orkestar za proslavu punoletstva koji se odlično snalazi u svakom žanru muzike i svojim svirkom ume da zadovolji svačiji ukus. Kako su na proslavama18. rođendana prevashodno gosti vršnjaci slavljenika, mada ne manjka ni onihstarijih koji se u društvu mladih vrate "par" godina unazad, uobičajeno je da cela proslava obiluje brzim i savremenim ritmovima. Avala Grand kao orkestar za proslavu punoletstva u potpunosti može da isprati takvu vrcavu atmosferu a svojim iskustvom u ovakvim veseljima da da notu  mladalačke energije, šale i pozitivne energije. 

 

 Mi nismo samo običan bend, već i razdragani ljudi vedrog duha, koji će pozitivnu energiju preneti na Vas i Vaše goste, na taj način ih animirati i napraviti pravo „ludilo“. Orkestar za proslavu punoletstva koji pleni dobrim raspoloženjem od prvog do poslednjeg minuta i širi dobre vibracije, sigurno ćemo ispuniti Vaša očekivanja i učiniti da Vaš osamnaesti rođendan ostane zapamćen.

 

 

 

 Avala Grand bend - Dodji u pet do pet (Uživo)

 

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS