<--Google Api-->

 

i Slađana Đorđević - Bucka

Godine postojanja - Garancija kvaliteta

REPERTOAR

Bend za svadbe - Repertoar

 

Ogroman repertoar i veliki broj pevača

 

Ako počnemo sa kompletnim nabrajanjima plašimo se da će sajt biti ipak mali za sve ono što možete čuti od nas. Možemo se pohvaliti sa preko 5000 pesama standardnog repertoara (kada smo ih brojali stigli smo samo do tog broja, nismo imali snage za dalje prebrojavanje a bilo bi ih i više). Dijapazon ide od najjnovijih hitova pa do starih i  skoro zaboravljenih starogradskih i izvornih. Odlično se snalazimo u svim žandrovima i kao bend za svadbe trudimo se da odgovorimo željama i najzahtevnijih gostiju. Na našim svirkama uobičajeno je da imamo  dva pevača i dve pevačice tako da se promene mogu vršiti u svakom trenutku po potrebi. U dogovoru sa mladencima mogu se napraviti unapred isplanirani blokovi pesama ili nam dajte odrešene ruke a mi ćemo nepogrešivo izborom muzike održavati atmosferu na visokom nivou u skladu sa tipom veselja i datim momentom. Veliko iskustvo sticano dugim nizom godina nam pomaže napravimo ispravnu interakciju sa publikom, da uvek budemo zanimljivi i da podižemo energiju. Za vreme svirke ne pravimo pauze (osim kada situacija to nalaže) jer smo jedan od najmnogobrojnijih bendova danas pa uvek ima mogućnosti da neko uskoči i  nastavi da održava dostignuti nivo slavlja.

 

Bend za svadbe koji nudi šarenolikost repertoara

 

Imali smo iskustva sa svadbana, žurkama, krštenjima i drugim sličnim veseljima gde se od početka pa do kraja  insistiralo na određenom tipu muzike a mi se kao pravi profesionalci u poslu, uspeli da odgovorimo svim zahtevima. Kao bend za svadbe, podjednako dobro izvodimo celokupnu svadbu u pop/rock maniru kao i one gde se od početka pa do  poslednje razbijene čaše uživa uz hard narodnjake. Sigurni smo da ćemo uspeti da zadovoljimo vaš muzički ukus u potpunosti a sve u cilju da vam priuštimo dan za pamćenje baš onakav kavim ste ga oduvek sanjali.

 

Primeri nekih poznatih izvođača

 

Na našem repertoaru možete naći na kompletne repertoare Lepe Brene, Cece, Miroslava Ilića, Ace Lukasa, Tozovca ...ali isto tako, ništa manje važni, svoje mesto imaju i Riblja Čorba, Parni Valjak, Zdravko Čolić, Đorđe Balašević... Nijedno pravo  veselje ne prolazi bez Šabana Šaulića, Harisa Džinovića, Saše Matića a uvek su rado slušani i Luis, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac i mnogi drugi. Rado se odazivamo željama gostiju, pa kao pravi bend za svadbe, uživamo i u interpretacijama starih izvornih i evergreen melodija a ponekad zapalimo masu brzim disco numerama. Najrazličitija kola skoro pa da idu ruku pod ruku sa valcerima a latino ritmovi rumbe i salse se bore za mesto sa brzim džajvom. Izbor je veliki a odluka je na vama.

 

Izrada i optimizacija sajta by WBS

Web razvoj i dizajn WBS